Simply The Story

Schatten ontdekken met Simply The Story

De Bijbel is Gods Woord. Dat Woord is kostbaar om te leren kennen en door te geven. Omdat het niet onze woorden zijn, maar Gods Woorden, is het belangrijk daar niets aan toe te voegen, maar ook niets van weg te laten. Daarom “Simpelweg Zijn Woord”, of “Verhaal” zoals ze in het Engels zeggen.

Hoe werkt het?

Op een Simply The Story bijeenkomst wordt in een korte inleiding verteld wat belangrijk is om te weten om het Bijbelgedeelte beter te begrijpen, bijvoorbeeld, wat gebeurde er voor dit verhaal en waar komen de mensen die een rol spelen vandaan? Het Bijbelgedeelte wordt vervolgens op drie verschillende manieren gepresenteerd/verteld, waarbij de luisteraars bij de geschiedenis betrokken worden en helemaal bekend raken met de ins en outs van het gedeelte.

Daarna wordt door middel van het stellen van vragen een gesprek gestart om het Bijbelgedeelte dieper te bestuderen, zodat er ‘geestelijke schatten’ ontdekt worden. Bij dit groepsgesprek worden alle deelnemers betrokken, iedereen kan zulke geestelijke schatten vinden, want iedereen heeft zojuist dezelfde informatie gekregen.

De presentatie sluit af met vragen om deze geestelijke waarnemingen tot persoonlijke toepassingen voor het eigen geestelijk leven te maken. Ook hierover ontstaat een gesprek met elkaar.

Elke bijeenkomst van Simply The Story staat op zichzelf. Zoals hierboven al gezegd per bijeenkomst krijgt iedereen de informatie die nodig is om mee te kunnen doen. Simply The Story is voor iedereen en voor alle leeftijden.

Waar en wanneer

Elke 3e maandagochtend van de maand is er om 9.30 uur een bijeenkomst speciaal voor vrouwen. Elke 3e woensdagavond van de maand is er om 20.00 een bijeenkomst voor mannen en vrouwen.

Plaats: De Hoeckenisse Molendijk 55 3286 BG Klaaswaal

Ook is het mogelijk om op een bestaande kring of op een groepje wat u in uw eigen omgeving speciaal uitnodigt, een keer een bijeenkomst te verzorgen.

Van harte aanbevolen en van harte welkom!

Inschrijven

Schrijf je in of vraag om meer informatie via onderstaand formulier.