Rosanne in de UK

Rosanne is in september 2009 begonnen op Nexus, dit is een christelijke muziekschool in Coventry, Engeland.
Er zijn behalve de zang-/ aanbiddingsopleiding die Rosanne doet ook opleidingen voor gitaar, piano, drums en het regelen van het geluid. Verder is er een bijbelstudie aan verbonden. De mensen die de studie volgen, worden ook ingezet in de plaatselijke kerken voor allerlei doeleinden.

Rosanne woont met nog 4 meiden, die ook naar Nexus gaan, in 1  huis.  Het is een internationale opleiding. Ze heeft minimaal 3 uur per dag zangles en krijgt ook bijbellessen. Daarnaast zingt Rosanne in een band die bestaat uit 11 muzikanten.
De schooltijden zijn van 9 u. tot 16.30 u. en daarna oefenen ze vaak nog met de band. ’s Avonds is er natuurlijk ook veel gezelligheid met de studenten onderling.

Om haar belevenissen te volgen,  kan je haar blog bezoeken op: http://roosatnexus.blogspot.com
Haar postadres is:
58 Melbourne Road
CV5 6JP  Coventry
United Kingdom

Tags: