Getuigenis dienst

Op zondag 2 januari a.s. zal er weer een getuigenis dienst gehouden worden.
Tijdens deze dienst is er geen spreker, maar zal er getuigd worden van wat mensen het afgelopen jaar met God hebben meegemaakt. We willen in deze dienst getuigen van Zijn grootheid en Hem hiervoor danken en prijzen.

Voor mensen in een moeilijke situatie kan een getuigenis een bemoediging zijn. U kunt, wat u heeft gesterkt, dus weer doorgeven. Het is één van de principes van God, waarbij we wat we van Hem ontvangen ook weer door mogen geven.

Als gemeente willen we wijs omgaan met getuigenissen, omdat wat voor de ene mens heel positief is, door de andere als heel pijnlijk kan worden ervaren. Hoe iets gecommuniceerd wordt is heel belangrijk. Wij willen u daar graag bij helpen!

Heeft u een getuigenis die u graag zou willen vertellen?

Twijfelt u nog over iets dat u mogelijk graag wilt vertellen?

Heeft u een lied of tekst wat u raakt, waarbij u kunt vertellen waarom dat u zo raakt?

Dan zouden we het fijn vinden als u dit van te voren even met Leen of met Marjoleine, zou willen bespreken. Zo krijgen we ook inzicht in hoe de dienst er ongeveer uit gaat zien.